KakkuHelmellä on monipuolinen palveluvalikoima

Haluamme toteuttaa myös juhlaasi runsaat, monipuoliset ja näyttävät tarjoilut. Kysy rohkeasti erilaisia ideoitasi kattaustasi täydentämään ja juhlatilaisuuttasi korostamaan.

Cupcakes eli kuppikakut, pavlovat, marengit, macaronsleivokset sekä cakepopsit eli kakkutikkarit

Muffinit ovat jo pitkään olleet kahvipöytiemme vakioherkkuja, mutta cupcakesit eli kuppikakut ovat tulleet osaksi konditorioiden valikoimaa vasta viime vuosina. Kuppikakut ovat pienimuotoisia, ihastuttavia kakkuja. Kuppikakut voidaan toteuttaa joko koristeltuna erilaisilla ihanilla yksityiskohdilla taikka vain kuorrutteella.

Pavlovat ovat ihana yhdistelmä makeaa ja raikasta. Marenkikupin päällä on kermavaahtdon kuohkeus sekä ihania raikastavia marjoja, valinnan mukaan.

Valmistamme erilaisia marenkeja kahvipöydän lisukkeeksi. Marengeista saa helposti näyttäviä kauniilla sävyillä, erilaisilla muodoilla ja sekä ripaus kimaltavaa, tahdottaessa.

Macaronsleivoksia valmistamme myös kysynnän mukaan. Ranskalainen pieni makea leivos on valoiittava lisä tai ihan sellaisenaan kahvipöydässä. 

Kakkutikkarit eli cakepopsit toteuteetaan yksilöllisin toivein. Kysy rohkeasti ja ideoi omasi tai anna meidän ideoida puolestanne.

 

Vuokrattavissa

Meiltä voit myös vuokrata juhlavan alustan kakullesi. Vaihtoehtoina ovat pyöreä ja suorakulmion muotoinen kakkualusta. Kysy lisää.

Tärkeä tiedoite!

Emme ota uusia tilauksia .

Emme ota tällä hetkellä tilauksia vastaan! Otamme pienen opintovapaan ja lähdemme kouluttautumaan parhaiden oppiin, ja uusien tekniikoiden hieromiseen. Saamme uusia leivoksia valikoimaamme myöhemmin.