Ikimuistoinen hääkakku KakkuHelmeltä

KakkuHelmi toteuttaa hääjuhlaanne yksilölliset ja teidän näköiset, näyttävät kakut. Valmistamme niin kerroskakut kuin yksittäiset kakut perinteisempään kakkutelineeseen tai toivomaanne alustaan.

Hääkakku voidaan koristella ruusukkeilla tai teeman mukaisilla koristeilla (lue lisää alta). Toteutamme myös hauskat ja hulvattomatkin kakut, kuitenkin aina juuri sellaiset, mikä sopii teidän ikimuistoiseen juhlapäiväänne.

Kuuntelemme mielellämme toiveenne kakun ulkonäön lisäksi myös makujen ja täytteiden suhteen. Tarvittaessa annamme omia ideoitamme.

Yhdessä toteutamme juuri sen oikean kakun.

Näyttävä kerroskakku häihin

Kakku voi noudattaa Teidän hääjuhlanne teemaa, esimerkiksi värityksen ja muodon suhteen, tai kakku voidaan suunnitella Teidän omien harrastustenne pohjalta. Näyttävät kerroskakut toimivat usein hääjuhlassa henkeäsalpaavana katseenvangitsijana ja suunnittelematta jopa yhtenä ohjelmanumerona.

Kerroskakkuja toteutetaan teidän toiveidenne mukaisesti, pelkistetymmällä mutta näyttävällä koristelulla, taikka runsaimmilla ja romanttisilla yksityiskohdilla koristelluin kokonaisuuksin.

Persoonalliset koristeet käsityönä

Muotokakkujen ja perinteisten ruusujen lisäksi olemme valmistaneet käsityönä erilaisia kakkukoristeita. Olemme muotoilleet hääparin perheineen, jopa kaasot ja bestmanit mukaan lukien, tai loihtineet kakkuun jalkapallokentän.

Tilaa unelmiesi hääkakku Kakkuhelmeltä!

KakkuHelmi toteuttaa hääjuhlaan juuri teidän näköisen hääkakun – toiveitanne tarkasti kuunnellen. Suunnittelu kannattaa aloittaa aina hyvissä ajoin. 

Tärkeä tiedoite!

Olemme kesälomalla ajalla 17.6-5.7.2021 välisen ajan!

Tällä välin emme valmista tilauksia. Emme yksilöityjä kakkuja emmekä nettikaupasta tilattavia tuotteita!

Tarjouspyynnöt voitte edelleen lähettää normaalisti. Vastaamme niihin lomalla viiveisesti.

Nettikaupasta voitte ostaa tuotteita niin että ajoittuvat aikaisintaan 7.7-21 päivästä alkaen, Kiitos!