KakkuHelmen fantasiapikkuleivät sopivat juhlapöytään tai vaikkapa lahjaksi

KakkuHelmi on leipomo-konditoria, joka palvelee ammattitaidolla ja intohimolla Helsingin Vallilassa. Valmistamme kauniit ja yksilölliset fantasiapikkuleivät, jotka sopivat täydellisesti juhlapöydän kattaukseen.

Fantasiapikkuleivät voidaan koristella joko pikeeripursotuksella tai sokerimassakuorrutteella. Nämä pienet ja kauniit leivokset sopivat hyvin myös lahjaksi tai tuliaisiksi. Myös fantasiapikkuleivissä vain mielikuvitus on rajana. Autamme mielellämme yksilöllisten pikkuleipien ideoinnissa. Onpa tarpeesi sitten valmistujaisjuhla, ristiäiset, häät, baby showerit, lastenkutsut tai yritystilaisuus.

Cookie & cake popsit

Cookie ja cake popsit eli keksi- ja kakkutikkarit, ovat uusi (hiljattain Amerikasta rantautunut) trendileivonnainen, joka on tullut jäädäkseen myös suomalaisiin juhla- ja kahvipöytiin.

Keksi- ja kakkutikkarit ovat pieniä keksi- ja kakkuherkkuja, jotka voidaan kiinnittää teeman mukaisesti koristetun tikun tai juhlan väreihin sopivan paperipillin päähän. Kakkutikkarit voidaan valmistaa joko asiakkaan toiveiden mukaan tai voimme antaa oman mielikuvituksemme lentää.

Tärkeä tiedoite!

Emme ota uusia tilauksia .

Emme ota tällä hetkellä tilauksia vastaan! Otamme pienen opintovapaan ja lähdemme kouluttautumaan parhaiden oppiin, ja uusien tekniikoiden hieromiseen. Saamme uusia leivoksia valikoimaamme myöhemmin.